Workshop op de Krachtdag 2015

Workshop op de Krachtdag 2015 voor ieder wat wils

We zijn trots op het gevarieerde aanbod dat we je kunnen aanbieden!
Op de dag zelf kan jij je inschrijven voor de diverse workshops.
Bij sommige workshops is er een maximaal aantal deelnemers.
We adviseren je om bijtijds te komen en je dan z.s.m. in te schrijven om je te verzekeren van deelname aan de workshop waar jij voor kiest.

Workshop op de Krachtdag: Geworteld leven

Pep Degens – trainer en coach
Website: www.zekerbijpep.nl
Inhoud: Wie kent het niet? Dat als je in je verleden ontworteld wordt en de basis onder je leven wordt weggeslagen, je juist de neiging hebt om jezelf buiten je afkomst te plaatsen? Toch is juist integratie met je wortels essentieel om je eigen leven verder te gaan leiden. Pep Degens laat in zijn workshop met eigen voorbeelden en met diverse werkvormen zien en ervaren hoe je vanuit je eigen wortels je eigen leven (weer) vormgeeft.

Workshop op de Krachtdag: Een innerlijke ontdekkingsreis

Judith Egberts – Innerdreamquest Counselor, droomdeskundige en mediatie trainer
Website: www.Innersight.nl
Inhoud: Mediteren is niet alleen lekker ontspannend…… Het helpt ook de relatie en balans tussen lichaam en geest te herstellen. Tijdens deze workshop leer je vanuit mildheid voor jezelf, gevoelens en gedachten het rustpunt in je zelf kennen.
Een stille ruimte in jezelf, altijd aanwezig, waarnaar je elk moment moeiteloos terug kan keren om verbinding met jezelf te maken. Een heerlijk moment voor jezelf om te ontspannen, te helen, te ontvangen en te delen.

Workshop op de Krachtdag: Verbinden en grenzen aangeven vanuit zachtheid en kracht

Davinia Heuft – Kunstzinnig en dynamisch coach, lichaamswerk
Website: www.lichaamengeestinharmonie.nl
Inhoud: Laagdrempelig lichaamswerk wat goed mogelijk is voor zowel mensen die net in hun verwerking zitten als mensen die al verder in hun verwerking zijn.

Workshop op de Krachtdag: Omdenken vanuit Kracht

Marjolijn van Oijen – Sociotherapeute, craniosacraaltherapie en meer
Website: www.voeljekracht.org
Inhoud: Je eigen kracht voelen, hoe doe je dat als je je rot voelt? Kun je leren je klacht om te zetten naar kracht? Marjolijn zegt: ‘Ja, dat kan!’ In deze workshop gaan we leren anders te kijken naar onszelf en onze kracht. We gaan op zoek naar die dingen die ons onze kracht laten voelen. We bekijken een kort filmpje en we praten erover.

Workshop op de Krachtdag: Talking Heart

Mirjam Jongerius – trainer/coach voor vrouwen
Website: www.kloppendhart.nl
Inhoud: In een warme, veilige cirkel van (max.10) vrouwen, waar ieder gelijk is aan de ander, is er ruimte voor jou. Voor jouw woorden. Voor jouw stilte. Voor jouw pijn. Voor jouw lach. Het ‘talking heart’, dat al door vele handen ging biedt houvast. Laat woorden je bevrijden. Laat herkenning je kracht geven. Verbinding je helen. Je bent welkom.

 

Krachtdag 2015 JeBesteBest

Aanmelden voor de Krachtdag 2015

Dreamwolf Krachtdag 2015

Dreamwolf Hanny Lynch

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *