Individuele begeleiding en groepswerk na seksueel misbruik

Individuele begeleiding na seksueel misbruik
Hervonden Krachtgroep!

Wat is een Hervonden Krachtgroep?

Dat is een groep lotgenoten van mensen die weet hebben van hun ervaringen van seksueel geweld / seksueel misbruik. In hun individuele zoektocht om te Leven met deze ervaringen voelen zij hun eigen Kracht die hun geholpen heeft te overleven.
Die unieke eigen Kracht nu bewust gaan ervaren, benoemen, ankeren / borgen en inzetten is de bedoeling van de Hervonden Krachtgroepen.
In de beslotenheid en veiligheid van de groep kan je je twijfels, ontdekkingen en overwinningen delen en leren van elkaars ervaringen.
PS: Er mag en zal dus ook gelachen worden 🙂

In het nieuwe jaar starten op diverse data en locaties weer lotgenotengroepen voor vrouwen die graag gebruik maken van hun Hervonden Kracht!

Op woensdag 20 maart 2017 start er een groep in Zutphen:

De inschrijving voor de lotgenotenbijeenkomsten voor vrouwelijke slachtoffers van seksueel misbruik is sinds 2013 geopend. Ik werk als ervaringsdeskundige en counselor, o.a. vanuit de Tebeyo methodiek, in deze kleine Hervonden Krachtgroepen! met minimaal 3 en maximaal 4 deelnemers. Er is moed voor nodig om deel te nemen aan zo’n groep. Neem gerust vrijblijvend contact op. Ik geef graag meer informatie en kijk met je mee wat nodig is om het voor jou mogelijk te maken.

* Voor wie: Voor iedereen die last heeft van haar verleden met ervaringen van
seksueel misbruik.
* Waar en Wanneer:
op woensdagmiddagen
startdatum nieuwe groep 20 september  2017 op een locatie van JBB in Zutphen
* Tijdstip: van 12.00 uur – 14.30 uur
* Prijs: €227,00 inclusief btw voor een serie van 6 bijeenkomsten met twee terugkom bijeenkomsten waarbij voor een lunch wordt gezorgd.

Zodra er voldoende aanmeldingen zijn om een Hervonden Krachtgroep met mannen samen te brengen gaat ook met hen een groep van start. Individuele begeleiding van mannen is ook mogelijk. Binnenkort verschijnt op deze pagina een link naar een nieuwe Stichting die zich gespecialiseerd heeft in de hulpverlening na seksueel misbruik voor mannen met ervaringen van seksueel geweld.

Ik ben erg blij te kunnen vertellen dat u voor individuele begeleiding of groepswerk zoals in de Hervonden Krachtgroepen! terecht kunt op meerdere locaties waar JBB JeBesteBest gebruik van kan maken.
Informeer naar de mogelijkheden……
Omdat de telefoon regelmatig uit of zacht staat geven we de voorkeur aan email.
Uw mail komt direct bij Lien terecht en wordt (uiteraard) vertrouwelijk behandeld.

]

 

 

individuele counseling en groepscounseling

Contactgegevens Lien Daams van JeBesteBest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *